Miért nem hozza a honlapod a várt eredményeket?

Teljes mértékben igazad van abban, hogy napjainkban egy vállalkozásnak feltétlenül szüksége van egy saját honlapra. E nélkül ugyanis számtalan lehetőségtől fosztja meg magát a cég. A saját céges weboldal azonban még nem garancia a sikerre. Előfordulhat, hogy bár elkészült a vállalkozásod weblapja, az mégsem hozza a várt eredményeket. Mi lehet ennek az oka, és mi a megoldás a problémára?


Vadjutka.hu: Webáruház egyedi készítésű ékszereknek

Akik figyelemmel kísérik a hazai design trendjeit, illetve érdeklődnek a kézműves termékek iránt, azok számára biztosan ismerős Wild Judit (Vadjutka). A saját készítésű egyedi ékszerek és letisztult design tárgyak jellemzik a kollekcióját. Kiváló minőségű munkáit a pompás színek világa és a különböző geometriai formák jellemzik. Judit szereti, amit csinál és igazán nagyszerű érzés, hogy részt vehetünk egy olyan webáruház fejlesztésében, amit igazi lelkesedés vezérel.


3 dolog, amit tudnod kell az értékesítési tölcsérről

Napjainkban konkrét hátrányból indul az a vállalkozás, amely nem rendelkezik tudatos, igényes online megjelenéssel, illetve üzleti folyamatai nem vehetők igénybe az interneten keresztül. Azonban a sales funnel (értékesítési tölcsér) használata még nem divat hazánkban. Most elmondjuk, miért hiba ez, és hogyan változtathatsz ezen.